HomeΕΛΛΑΔΑΒασίλης Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι -Μου το ζήτησαν από την Εκκλησία

Βασίλης Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι -Μου το ζήτησαν από την Εκκλησία

Συνέντευξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαξε γνώμη τελικά ο Βασίλης Λεβέντης… Και μιλώντας αποκλειστικά στο iefimerida, εξηγεί γιατί δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής.

Του το ζήτησαν δυο ιεράρχες, εξηγεί, που δεν θέλουν να χαθεί η φωνή του από τη Βουλή και πλέον προβληματίζεται. Αλλά η οργή του παραμένει. Νιώθει σαν να βρίσκεται σε εχθρικό κτίριο μέσα στη Βουλή.

Πλέον ακόμα και η «καλημέρα» στον Αλ. Τσίπρα (αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη), λόγω τού νόμου για τη διόρθωση φύλου, είναι δύσκολη. Είναι ασέβεια, λέει στο iefimerida ο Βασίλης Λεβέντης, να λέει η κυρία Σπυράκη ότι οι διεμφυλικοί ειναι εγκλωβισμένοι σε ξένο σώμα. Ασέβεια προς την Εκκλησία.

Οταν η συζήτηση έρχεται στους ομοφυλόφιλους ο Βασίλης Λεβέντης δείχνει πιό άνετος. Λιγότερο αυστηρός. Εχω και φίλους λέει και συνεργάτες ομοφυλόφιλους.

Αλλά μετά προσθέτει: Οσο δεν προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τους εξηγώ ότι είναι πάθος, είναι διαστροφή. Και οφείλουν να πατάξουν τα πάθη τους. Η Εκκλησία τούς δίνει τα μέσα. Με τη μετάνοια…. (Μια φρασεολογία που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις).

Διαφήμιση
Διαφήμιση