HomeΚΡΗΤΗΠέφτουν οι υπογραφές για την αναβάθμιση σχολικών μονάδων του δήμου Πλατανιά

Πέφτουν οι υπογραφές για την αναβάθμιση σχολικών μονάδων του δήμου Πλατανιά

Την ερχόμενη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σύμβαση για το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» συνολικού προϋπολογισμού 1.925.528,46 € το οποίο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Ε.Π.«ΚΡΗΤΗ 2014-2020» από το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας πρόκειται να υπογραφεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού.

Στο πλαίσιο του έργου, προβλέπονται εργασίες αναβάθμισης του κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Κολυμβαρίου όπως, ενίσχυση του πρώτου (δυτικού) κτιρίου του φέροντος οργανισμού, σύμφωνα με την εγκεκριμένη στατική μελέτη.

Αποκατάσταση διαβρωμένων δομικών στοιχείων των υπολοίπων κτιρίων, εργασίες πρόληψης διάβρωσης,κατασκευή συστήματος ενεργητικής πυροπροστασίας,εξασφάλιση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ με ανελκυστήρα για την πρόσβαση ΑΜΕΑ στον α΄ όροφο, και κατασκευή ραμπών στο ισόγειο και στον αύλειο χώρο όπου δεν υπάρχει,εργασίες συντήρησης στο σύνολο της εγκατάστασης και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες καθώς και κάποιες εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του σχολείου τόσο ως προς την ασφάλεια, όσο και ως προς την λειτουργικότητά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση