HomeHL-LifestyleΗ ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε σε αδελφή Φεβρωνία

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε σε αδελφή Φεβρωνία

Βίντεο και φωτογραφίες από τη διαδικασία της μοναχικής «κουράς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Ναταλία Λιονάκη, η ηθοποιός που παράτησε μια λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, πριν μερικά χρόνια και αφοσιώθηκε στον Θεό, σήμερα, φέρει το όνομα Φεβρωνία, καθώς χειροτονήθηκε στις 14 Αυγούστου στην Κένυα.

lionakh1-1

Η Ναταλία Λιονάκη, ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό και αποδέχθηκε να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον Χριστό. Με μακριά λυμένα μαλλιά, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, η μοναχή Φεβρωνία παρουσιάστηκε στη διαδικασία της μοναχικής «κουράς».

lionakh2-1

Αμίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό, το πολυσταύρι, τη δερμάτινη ζώνη και τα σανδάλια, το εξώρασο και τέλος τον μανδύα και εκάρη μοναχή.

Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου στην Κένυα. Έγινε από τον Κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄και τον πρωτοσύγκελο Aθανάσιο Κισούμου στη δυτική Κένυα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αδελφή Φεβρωνία είναι ακόμη στην περιοχή.

lionakh3-1

Η σελίδα «ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA» στο facebook προανήγγειλε το γεγονός της χειροτονίας της Ναταλίας Λιονάκη σε «αδελφή Φεβρωνία» με μεγάλη χαρά.

lionakh4

https://www.youtube.com/watch?v=hOTpOIQKRCc

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση