HomeHL-SportsΕπέστρεψε ο Μανώλης Φαζός

Επέστρεψε ο Μανώλης Φαζός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπειτα από περίπου έξι μήνες, ο άσος του ΟΦΗ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων * «Σκανάρει» το τοπικό ποδόσφαιρο το τμήμα σκάουτινγκ

Ένα πολύ ευχάριστο νέο είχε η προπόνηση του ΟΦΗ τη Δευτέρα .

Μετά την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, ο Μανώλης Φαζός ακολούθησε για πρώτη φορά το κανονικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Ο 22χρονος δούλεψε σκληρά τη διάρκεια του καλοκαιριού μαζί με το ιατρικό επιτελείο και πλέον ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να τον υπολογίζει ξανά.

Παράλληλα, ο Μανώλης Μονιάκης ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον καθαρισμό στο γόνατο, αλλά έχει ακόμα δρόμο για την πλήρη επανένταξή του που υπολογίζεται σε έναν περίπου μήνα.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την ίδια ώρα, το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ συνεχίζει να «σκανάρει» το τοπικό ποδόσφαιρο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Ο Πέτρος Μαρινάκης επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες από το Μιλάνο, όπου μετέβη για επαφές με στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ και των υποδομών της Μίλαν και αμέσως… συνέχισε το έργο του, επι κρητικού εδάφους.

Μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Γιαπιτζόγλου, παρακολούθησαν δυο παιχνίδια του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι Αλμυρός-ΠΑΟΚρουσώνα και το παιχνίδι Ελπίδες-Τύλισος.

Το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσει την εκτεταμένη παρακολούθηση στο κρητικό ποδόσφαιρο , σε μια προσπάθεια για την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με όλους τους συλλόγους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση