Στην Κρήτη βρίσκεται από το νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος αναμένεται να κάνει σήμερα επίσημες ανακοινώσεις για την πολύκροτη υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και αφορά στην απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έξι μήνες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία.

Στο νησί αναμένεται να βρεθεί και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ώστε να παρουσιάσουν στους δημοσιογράφους όλες τις πτυχές της υπόθεσης, αλλά και πού ακριβώς βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στην απαγωγή.

Όταν έγινε πλέον γνωστή η απελευθέρωση του επιχειρηματία, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε χαρακτηρίσει την επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση ως “μία μεγάλη στιγμή για την Ελληνική Αστυνομία.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Πιστεύω, πως η υπόθεση της Κρήτης δείχνει πως η ΕΛΑΣ, είναι μια σύγχρονη, αποτελεσματική αστυνομία. Μπορούμε με περηφάνια να πούμε πως μπορούμε να δουλέψουμε επαγγελματικά, αθόρυβα, ώριμα και με σύνεση, και να φέρουμε πολύ δύσκολες υποθέσεις σε πέρας.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την Ελληνική Αστυνομία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και έπαινος σε αυτούς που δούλεψαν μεθοδικά με σύνεση, αθόρυβα, 6 μήνες και 2 μέρες τώρα, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι ευτυχία για την κοινωνία, για την Αστυνομία, για την Ελλάδα.

Αυτό που λέμε αίσθηση ασφάλειας για την πατρίδα μας, επιρρωννύονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο». Σημειώνεται ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης το Μιχάλη Λεμπιδάκη στο σπίτι του στα Καλέσα, όπου συνομίλησαν με τον ίδιο και την οικογένεια του.

Οι επίσημες ανακοινώσει έχουν προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση