HomeHL-SportsΜετρά αντίστροφα ο Μανώλης Φαζός

Μετρά αντίστροφα ο Μανώλης Φαζός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άσος του ΟΦΗ ακολούθησε σημαντικό μέρος του προγράμματος * Τουλάχιστον άλλα δύο φιλικά ψάχνουν οι Κρητικοί * Παιδικές επισκέψεις στο ΒΑΚ

Στο γήπεδο επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας  οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό της Κυριακής .

Η προπόνηση είχε και ένα ευχάριστο, καθώς ο Μανώλης Φαζός ακολούθησε ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος και η ολική επανένταξή του αναμένεται στις επόμενες 15 μέρες.

Μονιάκης και Περογαμβράκης συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Βάσει του προγράμματος του Νίκου Παπαδόπουλου, όλες οι προπονήσεις της ομάδας θα είναι πρωινές.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ συζητά ήδη με κάποιες ομάδες για τουλάχιστον δύο ακόμα φιλικά μέχρι τη σέντρα το πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στις 22 Οκτωβρίου, αλλά το πότε θα γίνουν θα εξαρτηθεί από την κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος που θα γίνει την Πέμπτη .

Στην προπόνηση της Δευτέρας υπήρχαν και… λιλιπούτειοι επισκέπτες, αφού στο ΒΑΚ βρέθηκαν μικρά παιδιά από παιδικό σταθμό της Χερσονήσου, οι οποίοι παρακολούθησαν μέρος του προγράμματος, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και το επιτελείο και ξεναγήθηκαν στον χώρο.

Αναλυτικά: «Επίσκεψη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έκαναν τη Δευτέρα , μικρά παιδιά από τον παιδικό σταθμό “Τζούνιορ academy” που βρίσκεται στη Χερσόνησο και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Οι πιτσιρικάδες (ηλικίας 5-6 ετών) ενθουσιάστηκαν με το χώρο, έτρεξαν στο γήπεδο και με τη βοήθεια του Νίκου Ανδριαδάκη εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ξεναγήθηκαν στο χώρο και πέρασαν ευχάριστα την ώρα τους.

Παράλληλα επισκέφθηκαν και τον κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι πάντα θετική σε τέτοιου είδους εκπαιδευτικές εκδρομές και θέλει η νεολαία της πόλης να επισκέπτεται το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και να παρακολουθεί από κοντά τη δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση