HomeHL-9Φθινοπωρινός ο καιρός όλη την εβδομάδα

Φθινοπωρινός ο καιρός όλη την εβδομάδα

Διαβάστε τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Μιχάλης Καρακατσάνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε για τα καλά το φθινόπωρο στην Κρήτη και την εβδομάδα που ξεκινά θα μας δείξει ένας ήπιο «πρόσωπο» χωρίς βροχές και δραματικές αυξομειώσεις στη θερμοκρασία.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Μιχάλη Καρακατσάνη «η νέα εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς βροχές με ασθενείς έως μέτριους βοριάδες και την ψύχρα να είναι αισθητή το πρωί και το βράδυ».

Πιο αναλυτικά, με εξαίρεση την αυριανή ημέρα οπότε και αναμένονται λίγες τοπικές βροχές στην κεντρική και βόρεια Κρήτης, όλες τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρχουν παροδικές συννεφιές αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Ο κ. Καρακατσάνης αναφέρει:

«Η Δευτέρα (2/10) θα κυλήσει με λίγες τοπικές  βροχές στην Κεντρική και Βόρεια Κρήτη και οι οποίες θα σταματήσουν μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν απο Βορειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα φθάσει ώς μέγιστη τιμή τους 23 με 24 βαθμούς ενώ στα Νότια θα αγγίξει και τους 26 βαθμούς.

Από Τρίτη (3/10), σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, και ώς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε λίγες παροδικές συννεφιές και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ανέμους Βόρειους 3-5 Μποφόρ και  θερμοκρασία που δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση