HomeHL-9Τα πρωτοβρόχια έφεραν αλεπάλληλα τροχαία

Τα πρωτοβρόχια έφεραν αλεπάλληλα τροχαία

Συνιστάται προσοχή στους οδηγούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πραγματικές παγίδες έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στο Ηράκλειο, καθώς η βροχή που πέφτει από τις 11 το πρωί μπορεί να είναι συνεχής, ωστόσο δεν είναι τόσο δυνατή για να ξεπλύνει τους δρόμους, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να έχει μετατραπεί σε πραγματική παγίδα για τους οδηγούς.

Αρκετά τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες, με υλικές ζημιές ως επί το πλείστον, από τα οποία δύο θεωρούνται σημαντικότερα, καθώς έχουν προκαλέσει και κυκλοφοριακό χάος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου μετά τη γέφυρα Παπαναστασίου σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί. Το γεγονός όμως ότι τρία αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στον δρόμο προκάλεσε κομφούζιο με την κυκλοφορία να διεξάγεται με μεγάλα προβλήματα, ενώ επί τόπου άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ρεύμα προς το Γάζι, ότοαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να ανατραπεί, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση