HomeHL-TOPΣημαντικές βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στην Κρήτη: Η Δευτέρα 26/02 σε αριθμούς

Σημαντικές βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στην Κρήτη: Η Δευτέρα 26/02 σε αριθμούς

Στη Σαμαριά τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν το νησί της Κρήτης τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν από το δίκτυο των 62 μετεωρολογικών σταθμών που λειτουργεί το meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Οι βροχές έπληξαν το νησί κατά τις ώρες 12-13 το μεσημέρι, αφήνοντας πίσω τους εντυπωσιακά αναγραφόμενα ύψη βροχής.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα αυτά, παρουσιάζουμε τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής που καταγράφηκαν μέχρι τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας:

unnamed-56

Οι παραπάνω αριθμοί αναδεικνύουν την έντονη και εκτεταμένη φύση των βροχοπτώσεων που πλήττουν το νησί. Τα μεγάλα ύψη βροχής προκάλεσαν προβλήματα σε πολλές περιοχές, με αναστάτωση στην κυκλοφορία και πιθανές υλικές ζημιές.

Ενώ οι βροχές αποτέλεσαν ανακούφιση για την ενίσχυση των υδατικών πόρων του νησιού. Οι κάτοικοι και οι αρμόδιες αρχές καλούνται να παραμείνουν επιφυλακτικοί και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης.

Η παρακολούθηση της κατάστασης συνεχίζεται, ενώ νέα δεδομένα αναμένεται να διατεθούν για την πορεία του καιρού στην Κρήτη. Οι πολίτες καλούνται να ενημερώνονται από τις αρμόδιες μετεωρολογικές υπηρεσίες και να ακολουθούν τις συστάσεις για την ασφάλειά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση