HomeHL-SportsΞάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης. Η αναμέτρηση ολοκλήρωσε την πέμπτη αγωνιστική της Super League και οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Γρήγορα θα ξεχάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ξάνθης.

Το πρώτο ημίχρονο έκρυβε εκπλήξεις για τον Αστέρα, αφού μέχρι το 21ο λεπτό αναγκάστηκε να προβεί σε δυο αλλαγές λόγω τραυματισμών!

Μοναδική φάση άξια αναφοράς ήταν ένα σουτ του Τριάρη, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε αρκετά, με τους Ακρίτες να αγγίζουν το γκολ στο 56ο λεπτό.

Ο Μπρίτο εκτέλεσε τρομερό φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης απέτυχε να σκοράρει από καλή θέση στην περιοχή.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να έχει κι αυτός μία καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Γιανούλη, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Κίτρινες κάρτες: Τσουκαλάς, Μουνάφο, Πασαλίδης

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): 
Ζίfκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Τριάδης (54′ Ρότσε), Λουσέρο (62′ Ορφανίδης), Μπρίτο, Γέντριτσεκ (74′ Κάστρο).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): 
Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ (15′ Κώτσιρας), Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (21′ Μαντίντα), Καλτσάς, Ισνάλντο (59′ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση