HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Ερμής Ζωνιανών 4-2

Εργοτέλης Ερμής Ζωνιανών 4-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες νίκησαν με 4-2 τον Ερμή Ζωνιανών σε φιλικό παιχνίδι * Στα χέρια με τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων ήρθε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»

Τη φιλική νίκη με 4-2 επί του Ερμή Ζωνιανών πήρε την Κυριακή  ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο, σε ένα παιχνίδι, πάντως, που στιγματίστηκε από το επεισόδιο που είχαν μετά το τέλος του ο Τάκης Γκώνιας με τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων Γιάννη Κάββαλο.

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών είχε αρχικά λεκτικό διαξιφισμό με τον Κάββαλο, για να έρθουν και στα χέρια οι δύο άνδρες, αλλά η έγκαιρη επέμβαση των ψυχραιμότερων έδωσε τέλος στην ένταση.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Λυδάκης άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 15′, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα ο Τοπούζης με σουτ.

Κατόπιν, ο Λυδάκης στο 24′ με νέο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-1, ενώ το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων» ήρθε από το γκολ του Ροβίθη στο 32′.

Στο 38ο λεπτό ο Τοπούζης με τη σειρά του έβαλε δεύτερο τέρμα στο ματς για το 3-2, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιατρούδης στο 52′ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουτσάκης με πολύ ωραίο σουτ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης (46′ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (54′ Σταμόπουλος), Πάττας (46′ Μαζουλουξής), Δουλγεράκης (54′ Μπάτζιος), Βογιατζής (77′ Κούρτι), Ιατρούδης (54′ Μπουτσάκης), Αγγελόπουλος, Ροβίθης (54′ Μπουρσέλης), Λυδάκης (38′ Σταματάκος), Μανουσάκης (54′ Κάιπερς).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Σταθουλόπουλος, Χατζηδημητρίου, Β. Πλουσής, Νοκάι (46′ Πασιαλής), Τοπούζης.

Έπαιξαν και οι: Ανδρεαδάκης, Σκουτέλης, Κοτζαδάκης, Κλίνης, Γεμιστός και Χατζηβασίλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση