HomeHL-SportsΠλατανιάς – Κέρκυρα 0-0

Πλατανιάς – Κέρκυρα 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι με το… φτωχό 0-0 αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Κέρκυρα στα Χανιά. Οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και η μοναδική ευκαιρία ανήκε στους Φαίακες. Στο 28ο λεπτό ο Παμλίδης πέρασε την κάθετη πάσα στον Επστάιν, ο οποίος έφυγε μόνος μπροστά αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κοκκαλά στο τετ α τετ.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παράσχου εμφανίστηκε βελτιωμένη και πίεσε την Κέρκυρα. Στο 63΄ ο γκολκίπερ Γιαννακόπουλος έκανε τραγικό λάθος, ο Ντεβέσα τον πέρασε και σούταρε αλλά ο Σιόντης έδιωξε επί της γραμμής, ενώ ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες για τον Πλατανιά.

Στο 79΄ και το 88΄ ο Κοκκαλάς απέκρουσε τις κεφαλιές του Μπούτνικ, ενώ το ίδιο έκανε στο 90΄ με το σουτ του Ντεβέσα. Νωρίτερα, στο 81’, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή, όταν ο Γκόμες αστόχησε με πλασέ μέσα από την περιοχή, αν και ήταν αφύλαχτος.

Κίτρινες κάρτες: Ντεβέσα, Δημούτσος – Ντουαλά, Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77′ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82′ Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): 
Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69′ Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46′ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (89′ Κόντος), Γρομητσάρης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση