HomeΕΛΛΑΔΑΝ. Ανδρουλάκης: “Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη ΔΕΘ χωρίς ίχνος αυτοκριτικής”

Ν. Ανδρουλάκης: “Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη ΔΕΘ χωρίς ίχνος αυτοκριτικής”

Δήλωση του ευρωβουλευτή με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ και τη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, προχώρησε σε γραπτή δήλωση, με την οποία τονίζει τα εξής:

«O κύριος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας, στην πορεία της χώρας προς τα μνημόνια. Υπόσχεται μείωση της φορολογίας μόνο για τις επιχειρήσεις, συμφωνία με τους δανειστές για μικρότερα πλεονάσματα, μεταρρυθμίσεις, ελπίζουμε όχι σ’ αυτές που έκανε όταν ήταν υπουργός.

Δεσμεύεται αόριστα για πάταξη της φοροδιαφυγής και πακτωλό επενδύσεων χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει ποιο είναι το σχέδιό του για την οικονομία και το αναπτυξιακό μοντέλο που ο ίδιος θα εφαρμόσει.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδυθεί σε μάχες χαρακωμάτων και πολιτικές σκιαμαχίες που δεν αφορούν τους πολίτες και δεν προσφέρουν καμιά λύση στην εφιαλτική καθημερινότητα που ζουν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι μικρομεσαίοι.

Μόνη ελπίδα για τον τόπο είναι η ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης, η οποία έχει στα σταθεί στο πλευρό των ευαίσθητων κοινωνικών στρωμάτων, και η δημιουργία ενός νέου φορέα που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα «σπάσει» τον δικομματισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση