HomeHL-9Έβαλε… χέρι στα πράγματα τουριστριών

Έβαλε… χέρι στα πράγματα τουριστριών

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 31χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 31χρονος από το Ισραήλ ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε από δύο ομοεθνείς του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το πρωί δύο κοπέλες 26 και 24 ετών πήγαν σε υδάτινο πάρκο στην Χερσόνησο για να διασκεδάσουν.  Μόλις έφτασαν φύλαξαν χρήματα, κινητό και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα στον ειδικό αποθηκευτικό χώρο που έχει το υδάτινο πάρκο.

Το μεσημέρι όμως όταν θέλησαν να πάρουν τα πράγματά τους είδαν ότι είχαν κάνει… φτερά. Τότε πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν την κλοπή λέγοντας πως πίσω από αυτήν κρύβεται ο 31χρονος ομοεθνής του.

Πιο συγκεκριμένα έλειπαν χρήματα,  κινητά  τηλέφωνα   προσωπικά  έγγραφα  και διάφορα  αντικείμενα, συνολικής  αξίας  άνω των  1.900 ευρώ.

Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και συνέλαβαν το νεαρό άντρα ο οποίος είχε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό  των 210 ευρώ,  60 δολάρια   Αμερικής,  1830 σεκελ  Ισραήλ  και  διάφορα άλλα αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκαν  στις  δύο κοπέλες ενώ ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση