HomeHL-GreeceΤραγωδία στην Κόρινθο: Τρίχρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο

Τραγωδία στην Κόρινθο: Τρίχρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο

Συντετριμμένος ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κώστας Γιαννόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί στην Αρχαία Κόρινθο, καθώς ένα αγοράκι 3,5 ετών βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε βόθρο, στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο παιδί διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έπεσε σε στενό βόθρο βάθους τεσσάρων μέτρων. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική, που απεγκλώβισε το αγοράκι, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

«Κατά την διαδικασία του καθαρισμού των βόθρων και ενώ τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στην τραπεζαρία, ένα αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή του προσωπικού και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό που άδειαζε τον βόθρο. Μέσα σε δευτερόλεπτα έγιναν όλα. Ήταν 10 άτομα εκεί. Δεν υπάρχει δικαιολογία, χάθηκε η ζωή ενός παιδιού. Είναι σαν έχασα τον γιο μου για δεύτερη φορά», είπε στο Cretapost ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου, Δήμητρα Καλομοίρη, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι προσπάθειες ανάνηψης δεν απέδωσαν. Αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα προσδιορίσει με ακρίβεια τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση