HomeΣΠΟΡΠΑΟΚ Κέρκυρα 3-1

ΠΑΟΚ Κέρκυρα 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, καταφέρνοντας να πετύχει την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επιβλήθηκε την Κυριακή με 3-1 σκορ της Κέρκυρας στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κι έτσι «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα.

Οι Πρίγιοβιτς (42΄), Πέλκας (54΄) και Μακ (59΄) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ η Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Νούνες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άρχισε να πολιορκεί την εστία της Κέρκυρας, είχε δοκάρι σε σουτ του Λημνιού στο 21′ για να φτάσουμε στο 41ο λεπτό, όταν ο Πρίγιοβιτς βρήκε δίχτυα.

Ο σέντερ φορ του «δικέφαλου» με κεφαλιά νίκησε τους αμυντικούς των Φαιάκων και τον γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του, ανοίγοντας το σκορ.

Πάντως η ομάδα του Λουτσέσκου δεν πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, καθώς στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Σάκχοφ ανέτρεψε τον Νούνες εντός περιοχής και το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που το κέρδισε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να κάνει πολύ σύντομα το 2-1 με σκόρερ τον Πέλκα στο 54′, ενώ στο 59′ οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Μακ, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον τρόπο αυτό ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις όποιες μικρές δυσκολίες του έβαλε από το ξεκίνημα η Κέρκυρα, και πήρε μία νίκη-βάλσαμο, μετά το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Κίτρινες:
 Σάκχοφ

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λεβέκ (65′ Πούγγουρας), Κάτσε, Σάχοφ, Τζάλμα, Πέλκας, Λημνιός (58′ Μάκ), Πρίγιοβιτς (79′ Κουλούρης).

Κέρκυρα: 
Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (62′ Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52′ Επστάϊν), Ντουαλά, Ζορμπάς (75′ Μεληκιώτης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση