HomeCity Guide20 Χρόνια Stand Up Comedy: Δημήτρης Δημόπουλος «Ανθολόγιο»

20 Χρόνια Stand Up Comedy: Δημήτρης Δημόπουλος «Ανθολόγιο»

Στο Θέατρο Τεχνόπολις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Δημόπουλος κλείνει 20 χρόνια στο σταντ-απ, μοιράζει όλα του τα κείμενα σε φακελάκια και δίνει στο κοινό την επιλογή να διαλέξει από αυτά, αφήνοντας στην τύχη τη ροή της παράστασης! Ένα «Ανθολόγιο» κειμένων από τα πρώτα του βήματα, τους δύο μονολόγους του (Αντί Διδακτορικού, Υπερπαραγωγή) και αναπάντεχα συμβάντα από τις παραστάσεις του θα παρουσιάσει στο θέατρο Τεχνόπολις την Τρίτη 29 Αυγούστου. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να μην ξεχνά ο ίδιος.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Δηνόπουλο

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε στην κωμωδία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 ως μέλος της ομάδας «Νύχτες Κωμωδίας». Από το 2009 έγραψε και παρουσίασε δύο σόλο παραστάσεις (“Αντί διδακτορικού” και “Υπερπαραγωγή”) καθώς και συμμετείχε σε ομαδικές παραστάσεις σταντ-απ σε όλη την Ελλάδα.

Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων, στο ελεύθερο θέατρο και τη μεταγλώττιση.

Πέραν του σταντ-απ, έχει γράψει το λιμπρέτο για τις όπερες «ΑirRossini» και «Yasou Aida!» για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Έγραψε και σκηνοθέτησε το μιούζικαλ «Δε Λουκ» και τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Νυχτερινά Τραγούδια» και «Das Schubert Diploma».

Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και το θέατρο.

Την περίοδο 2013-2014 θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης ως καλλιτεχνικός σύμβουλος, με τη Neuköllner Oper στο Βερολίνο για την επανάληψη της όπερας «AirRossini» και την Εθνική Λυρική Σκηνή που του ανέθεσε την απόδοση στα ελληνικά της οπερέτας «Η Νυχτερίδα».

Προπώληση 8 ευρώ

Ταμείο 10 ευρώ/Μειωμένο 8 ευρώ

Σημεία Προπώλησης : Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

Διαδικτυακά προπώληση στο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-texnopolis/dimitris-dimopoulos-anthologio/

Διαφήμιση
Διαφήμιση