HomeHL-9Bloody Hawk: Τα «έσπασε» χθες στο Ηράκλειο

Bloody Hawk: Τα «έσπασε» χθες στο Ηράκλειο

Πιστός στο ραντεβού του ο λυρικότερος ράπερ της Ελλάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήδη από τις 6 το απόγευμα έξω από το «Τεχνόπολις» είχε μεγάλη ουρά από νεαρούς και νεαρές που περίμεναν να ανοίξει η πόρτα, για να μπούνε μέσα στο συναυλιακό χώρο και να απολαύσουν τον καλύτερο ράπερ της Ελλάδας, τον Bloody Hawk, κατά κόσμο Νίκο Κίτσο.

Οι πόρτες εντέλει άνοιξαν στις 7.30, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε πάρα πολύ κόσμο, που ήθελε να δει τον αγαπημένο και πιο ποιητικό ράπερ. Κρατούσαν πακέτα με μακαρόνια, γιατί είναι παράδοση, όταν βγαίνει ο Νίκος στη σκηνή να του πετούν ωμά μακαρόνια.

bloodyhawk1

Παράδοση, από τη συχνή αναφορά στα τραγούδια του τα μακαρόνια, που προέρχεται από το γεγονός, πως, όταν προσπαθούσε να επιβιώσει κάνοντας μουσική, έτρωγε μόνο μακαρόνια. Στο τραγούδι του, την μεγάλη επιτυχία του το «Εικοσάλεπτο» αναφέρει χαρακτηριστικά «επιζούσα με δανεικά μακαρόνια».

bloodyhawk3

Στη σκηνή βγήκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ και οι θαυμαστές του τον έλουσαν στην κυριολεξία με μακαρόνια, κάτι που γίνεται σε κάθε συναυλία του. Έμεινε στη σκηνή τουλάχιστον 2 ώρες τραγουδώντας τόσο τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο «Φθηνά Τρικς», όσο και παλιές του επιτυχίες. Mουσική του παρέα επί σκηνής οι Τρουφ και Ματέο.

bloodyhawk4

Ο ενθουσιασμός ήταν διάσπαρτος στο κατάμεστο χώρο του Τεχνόπολις, χωρίς να λείψουν οι τραυματισμοί, ιδιαίτερα μιας κοπέλας κατά τη διάρκεια του περίφημου «κύκλου» με αποτέλεσμα να έρθει να την πάρει ασθενοφόρο.

Η συναυλία έκλεισε με την ανανέωση του μουσικού ραντεβού στο Ηράκλειο τον χειμώνα.

Αλκινόη Μοσχίδου

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση