HomeHL-SportsΤέλος ο Ηλίας Κώτσιος από τον ΟΦΗ

Τέλος ο Ηλίας Κώτσιος από τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλαμβάνει γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής ο Παύλος Αδάμος

Δεν έμελε να μακροημερεύσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ ο Ηλίας Κώτσιος, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας  οι Ηρακλειώτες γνωστοποίησαν ότι προέκυψε «διαζύγιο» με τον παλαίμαχο αμυντικό.

Ο Κώτσιος κράτησε τη θέση μόνο για δύο μήνες, ενώ ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του, που θα είναι ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» Παύλος Αδάμος, έχοντας και καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Παράλληλα, χρέη σκάουτερ αναλαμβάνει ο Πέτρος Μαρινάκης, που θα είναι και τεχνικός διευθυντής στην Κ19 και τις υποδομές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που έγινε την Δευτέρα (21/8) το βράδυ στο Γεντί Κουλέ, ελήφθη η απόφαση της λήξης της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ηλία Κώτσιο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει απο καρδιάς τον Ηλία Κώτσιο για την προσφορά του στον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά και το ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής το τελευταίο διάστημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος, ενεργοποιείται σε πόστο Γενικού Αρχηγού και Τεχνικού διευθυντή της πρώτης ομάδας.

Ενώ ο Πέτρος Μαρινάκης αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Κ19 και τις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά και σκάουτερ στην πρώτη ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση