Δύο νεαρά αδέλφια, ηλικίας 27 και 25 ετών αντίστοιχα αναζητούν οι αρχές για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται οι σχέσεις που ενδεχομένως είχαν οι δύο αδελφοί από την ενδοχώρα του νομού με το 34χρονο θύμα τους, εναντίον του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πυροβόλησαν 3-4 φορές.

Υπενθυμίζεται πως από τους πυροβολισμούς, οι οποίοι προκάλεσαν πανικό σε θαμώνες και εργαζόμενους στο νυχτερινό κέντρο, τραυματίστηκε και ένας 36χρονος άνδρας από την Αθήνα, ο οποίος βρισκόταν στο Ηράκλειο για ολιγοήμερες διακοπές.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δύο νεαροί φερόμενοι ως δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 36χρονο τραυματία στο ΠΑΓΝΗ.

Ο 34χρονος που ήταν και ο στόχος των δύο «πιστολέρο» μεταφέρθηκε από φιλικά του πρόσωπα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό. Και οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost σε προηγούμενο δημοσίευμα, σήμερα στις 4 τα ξημερώματα δημιουργήθηκε αναστάτωση σε γνωστό μπαρ όταν μία παρέα ανδρών άρχισε να λογομαχεί έντονα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ενώ φαίνεται πως ένας από τους άνδρες έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον ενός 34χρονου άνδρα, τον οποίο και τραυμάτισε σοβαρά.

Ωστόσο, μία σφαίρα εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 36χρονος θαμώνας του μαγαζιού, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την «θερμόαιμη» παρέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση