Τη φιλοξενία της ανατολικής Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πέντε Ολλανδοί bloggers οι οποίοι θα καταγράψουν τις εντυπώσεις τους στα προσωπικά τους ιστολόγια.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στα λεγόμενα δημοσιογραφικά ταξίδια, τα press trips δηλαδή, που έχει εγκαινιάσει με επιτυχία ο ΕΟΤ στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής διαφόρων περιοχών της Ελλάδας με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων.

Το φαινόμενο των διαμορφωτών γνώμης, δηλαδή των bloggers που προβάλλουν τις απόψεις τους στο κοινό που τους ακολουθεί διαδικτυακά, κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι προτιμούν να ενημερώνονται μέσα από τα ιστολόγια εκπροσώπων του σύγχρονου lifestyle.

Οι πέντε Ολλανδοί bloggers που θα επισκεφτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο εκτός από τις εντυπώσεις που θα καταγράψουν στη συνέχεια στα ιστολόγιά τους θα καταθέσουν τη γνώμη τους και στον ιστότοπο www.ilovegriekenland.nl, που διαχειρίζεται το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Στόχος του ταξιδιού είναι να παρουσιαστεί η προβολή της Κρήτης ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση