HomeΕΛΛΑΔΑΟ ΕΟΤ χορηγός στα βρετανικά Aspire Awards 2023 για τον τουρισμό πολυτελείας

Ο ΕΟΤ χορηγός στα βρετανικά Aspire Awards 2023 για τον τουρισμό πολυτελείας

Αναζήτηση προσωποποιημένων εμπειριών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με χορηγό την Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου στο Μάντσεστερ η τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων για τον τουρισμό πολυτελείας Aspire Awards 2023.

Η συμμετοχή του ΕΟΤ αποσκοπούσε στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του στη βρετανική αγορά και εντάσσεται στο διαφημιστικό πρόγραμμα που υλοποιεί με το περιοδικό Aspire, σε συνεργασία με τα Travel Weekly Group και Jacobs Media Group.

gkerekou-e1686299482284

                         Άντζελα Γκερέκου πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και του επίσημου δείπνου, το διαφημιστικό σποτ της Ελλάδας προβαλλόταν σε κοινό 400 εξειδικευμένων τουριστικών στελεχών, ενώ παρεχόταν και η δυνατότητα δημιουργίας βίντεο των συμμετεχόντων με το λογότυπο και οπτικοακουστικό υλικό του ΕΟΤ, μέσω της χρήσης photo booth 360°.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Αθηνά Νέλλα, είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της βρετανικής αγοράς τουρισμού πολυτελείας.

Αναζήτηση προσωποποιημένων εμπειριών

Η συγκεκριμένη μορφή τουρισμού εμφανίζει το τελευταίο διάστημα αξιοσημείωτη άνθηση στη βρετανική αγορά.

Όπως επισημαίνουν εξειδικευμένα κλαδικά μέσα της χώρας, οι ταξιδιώτες με υψηλά εισοδήματα αναζητούν όλο και περισσότερο προσωποποιημένες τουριστικές εμπειρίες (τουρισμός υγείας-ευεξίας) και είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν μεγαλύτερο αντίτιμο για αυτές.

Την ίδια στιγμή, επιδιώκουν την αποκλειστικότητα και την ιδιωτικότητα, επιλέγοντας να επισκέπτονται λιγότερο μαζικούς προορισμούς και τουριστικά αξιοθέατα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση