HomeHL-9Έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο Βιάννου

Έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο Βιάννου

Για παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πίστωση ύψους 200.000 ευρώ εγκρίθηκε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών για τον Δήμο Βιάννου, προκειμένου να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η λειψυδρία.

Στη σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βιάννου επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη εγκρίθηκε πίστωση 200.000 ευρώ μετά από απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κου Σκουρλέτη εκ των οποίων 100.000 αφορούν επιχορήγηση από το πρόγραμμα λειψυδρίας για παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου και 100.00,00  από Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», και  αφορούν  την αποκατάσταση κυρίως του δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Βιάννου.

Ο Δήμαρχος   Βιάννου ευχαριστεί ιδιαίτερα  τον Βουλευτή κο Γιάννη  Μιχελογιαννάκη  καθώς επίσης  τον Υπουργό Εσωτερικών κο Παναγιώτη Σκουρλέτη και τους  Βουλευτές Σωκράτη  Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη  για την σημαντική στήριξη που έκαναν  ώστε  να  διατεθούν  οι παραπάνω πιστώσεις για παρεμβάσεις στις υποδομές του Δήμου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση