HomeHL-CultureΟ Πάνος Σόμπολος παρουσίασε το νέο του βιβλίο του

Ο Πάνος Σόμπολος παρουσίασε το νέο του βιβλίο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθέου, όπως τους έζησα» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του καταξιωμένου δημοσιογράφου και πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ

Κατάμεστη από δημοσιογράφους, πολιτικούς και φίλους της λογοτεχνίας ήταν η αίθουσα της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου έγινε το πρωί της Δευτέρας η παρουσίαση του νέου βιβλίου του πατριάρχη του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνου Σόμπολου.

«Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθέου, όπως τους έζησα» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του καταξιωμένου δημοσιογράφου και πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ. Μέσα από τις 464 σελίδες του ξετυλίγονται ιστορίες με διαβόητους κακοποιούς, που η αστυνομία και η Δικαιοσύνη τούς κατέταξαν στο εγκληματικό πάνθεον.

Ληστές που ξοδεύουν τα χρήματά τους στα μπουζούκια και ράβουν τα χείλη τους με βελόνα και κλωστή, κατά συρροήν δολοφόνοι που σκοτώνουν για ευχαρίστηση, ευγενικοί διαρρήκτες και ιδεολόγοι της παρανομίας, ανθρωποκυνηγητά, κινηματογραφικές αποδράσεις με ελικόπτερα, επεισοδιακές συλλήψεις και άλλα πραγματικά περιστατικά που απασχόλησαν τις αρχές, τα ΜΜΕ και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο αποδίδονται μοναδικά μέσα από την ματιά και την πένα του δημοσιογράφου που ήξερε πάντα να κεντάει τις λέξεις.

Συγκινημένος ο συγγραφέας και περιστοιχισμένος από συναδέλφους και φίλους παρουσίασε το νέο του «παιδί» σε μια σεμνή εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, εκδότης της Real News και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1.

Για το βιβλίο μίλησαν η Μάρα Ζαχαρέα, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ,ο Βασίλης Παπαδρόσος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, ο Βασίλης Ταλαμάγκας, Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ και ο Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Ραφτόπουλος, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στους φυλακισμένους και είναι γνωστός ως «ο προστάτης των Φυλακισμένων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση