HomeΕΛΛΑΔΑ«H νέα γενιά τρομοκρατών καθοδηγείται από παλιούς τρομοκράτες»

«H νέα γενιά τρομοκρατών καθοδηγείται από παλιούς τρομοκράτες»

Η εκτίμηση του Πάνου Σόμπολου για το πώς δρα η τρομοκρατία στη χώρα μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για παλαιούς τρομοκράτες που καθοδηγούν μία νέα γενιά τρομοκρατών έκανε λόγο ο έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ Πάνος Σόμπολος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφορικά με τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν βλέπει μία αναβίωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας, ο Πάνος Σόμπολος απάντησε: «Έχουμε να κάνουμε με ένα χτύπημα που θα πρέπει να ανησυχεί όχι μόνο την αστυνομία, αλλά και την πολιτεία, την κυβέρνηση. Πουθενά αυτού του είδους η τρομοκρατία στην Ευρώπη δεν υπάρχει, έχει εκλείψει το 45άρι που ξέραμε, η ρουκέτα, η βόμβα, αυτά έχουν τελειώσει, έχουν άλλου είδους μαζικά χτυπήματα τώρα, μόνο στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει αυτού του είδους η τρομοκρατία».

Όπως επεσήμανε, «και αυτή η τρομοκρατική οργάνωση, όποια είναι, και φαντάζομαι θα πάρει την ευθύνη με προκήρυξη, θα εξαρθρωθεί, θα συλληφθούν τα μέλη της, αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όλες οι οργανώσεις έχουν εξαρθρωθεί, έχουν συλληφθεί μέλη, όμως η τρομοκρατία δεν θα εκλείψει ποτέ».

Και εξήγησε: «Δεν μπορεί μια νέα γενιά τρομοκρατών να έχει τόσες γνώσεις γύρω από την κατασκευή μιας βόμβας τελειοτάτου τύπου […], είναι μια τέλεια βόμβα που θέλει και γνώσεις, και ψυχραιμία και άλλα πράγματα για να τη φτιάξεις, να την τοποθετήσεις και να κάνεις αυτόν τον ντόρο, το σάλο που κάνει, Είναι βέβαιο ότι έχουν και παλιούς καθοδηγητές, δεν μπορεί να είναι μόνο η νέα γενιά των τρομοκρατών».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση