HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου:«Εικόνες χάους για μια ακόμη φορά στο Νίκος Καζαντζάκης»

ΝΟΔΕ Ηρακλείου:«Εικόνες χάους για μια ακόμη φορά στο Νίκος Καζαντζάκης»

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την ταλαιπωρία στην οποία υφίστανται οι χιλιάδες ταξιδιώτες που περνούν καθημερινά από το αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” αναφέρεται σε ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τραυματική εμπειρία η άφιξη χιλιάδων ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος φέτος στην Κρήτη. Εικόνες χάους, κυκλοφοριακό κομφούζιο εντός του αεροδρομίου, αλλά και τεράστιες ουρές αυτοκίνητων και λεωφορείων στους δρόμους γύρω από το ‘Ν. Καζαντζάκης’.

Για μια ακόμη φορά, εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας, εικόνες ντροπής επικράτησαν στο ‘Ν. Καζαντζάκης’ επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι οι παρούσες εγκαταστάσεις του αερολιμένα δεν είναι ικανές να ανταπεξέλθουν στον όγκο της κίνησης τουριστών που επιλέγουν την Κρήτη για προορισμό των διακοπών τους.

Η απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν με το που πατήσουν το πόδι τους στο νησί έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό των ταξιδιωτών, κάτι που αποτελεί πλήγμα στην φήμη όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά ολόκληρης της Κρήτης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, διακυβεύοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.

Έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο και άκρως ελκυστικό προϊόν ζωτικής σημασίας για την τοπική και την εθνική οικονομία. Ας σοβαρευτεί, επιτέλους, η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός και ας διαχειριστεί, τουλάχιστον, την καθημερινότητα. Ας σταματήσει να καταστρέφει τις ελάχιστες προοπτικές ανάπτυξης που μας έχουν απομείνει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση