Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα το πρωτοφανές περιστατικό που είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2015 στη Σούγια του Δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά, όταν ένας 39χρονος άνδρας από την Αλβανία, μετά από καυγά πήρε το αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω σε πεζούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Η δίκη του 39χρονου που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου, με τους μάρτυρες να καταθέτουν τις δύσκολες ώρες που πέρασαν, όταν ο μεθυσμένος άνδρας οδήγησε κατά πάνω τους το αυτοκίνητό του.

Τον Ιούλιο του 2015, ο 39χρονος κατηγορούμενος διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της Σούγιας μαζί με τον αδελφό του. Οι δύο άνδρες σε ανύποπτο χρόνο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όντες υπό την επήρεια μέθης καυγάδισαν πολύ έντονα.

Κι ενώ ο καυγάς συνεχιζόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο, ο 39χρονος απομακρύνθηκε βιαστικά από το σημείο, και κατευθύνθηκε εκεί όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, στο οποίο και επιβιβάστηκε.

Λίγα αργότερα όμως, και χωρίς κανείς να είναι σε θέση να προβλέψει την ενέργειά του, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω στον αδελφό του και σε άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Οι τρεις τραυματίες είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση