HomeHL-9Δίδυμο «ποντικών» είχε γίνει φόβος και τρόμος στην ενδοχώρα του Ηρακλείου

Δίδυμο «ποντικών» είχε γίνει φόβος και τρόμος στην ενδοχώρα του Ηρακλείου

Σε τέσσερα χρόνια είχαν διαπράξει 23 κλοπές και διαρρήξεις με λεία 46.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαβράκι έβγαλαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, καθώς μία σύλληψη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων αποκάλυψε τους δράστες συνολικά 23 κλοπών και διαρρήξεων που είχαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 46χρονου από την Αλβανία για υπόθεση οπλοκατοχής. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας ωστόσο, μετά τη σύλληψη του 46χρονου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με έναν 43χρονο ομοεθνή του στο χρονικό διάστημα από 3-10-2013 έως και τις 6-1-2017 είχαν διαπράξει συνολικά 23 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια, αποθήκες, επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις.

Μάλιστα, η λεία της παράνομης δραστηριότητάς τους ανερχόταν στο ποσό των 46.000 ευρώ. Το δίδυμο των «ποντικών» έκλεβε χρήματα, διάφορα εργαλεία οικοδομής, γεωργικά εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές, κάμερες ασφαλείας, ελαστικά αυτοκινήτων  και διάφορα άλλα.

Σε βάρος του 46χρονου συλληφθέντα, του 43χρονου συνεργού καθώς και σε βάρος ενός 67χρονου Ηρακλειώτη για αποδοχή και διάθεση κλοπιμαίων, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση