HomeHL-9Στο Ηράκλειο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Στο Ηράκλειο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης κεντρικοί ομιλητές σε ημερίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καθώς ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης θα είναι κεντρικοί ομιλητές στις εργασίες ημερίδας που διοργανώνει η 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Γενικός τίτλος της ημερίδας είναι «Δημόσια Νοσοκομεία Χωρίς Φακελάκι. Ωθούμε την Ευθύνη. Ενισχύουμε τη Διαφάνεια. Διεκδικούμε την Αξιοπρέπεια» και αφορά σε ένα φλέγον ζήτημα για τους ασθενείς και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στόχος της ημερίδας είναι να τεθεί στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου το θέμα της δωροδοκίας των εργαζομένων στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες, και να αναλυθούν οι πολύπλευρες διαστάσεις του ειδικά εν μέσω της περιόδου οικονομικής ύφεσης που διανύουμε.

Οι δύο υπουργοί αναμένεται να τοποθετηθούν πάνω στην πολιτική που ακολουθεί το Υπουργείο Υγείας για την ανάσχεση και «θεραπεία» του φαινομένου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συζήτηση είναι ανοιχτή για το κοινό και οι ακροατές θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εργασίες της ημερίδας διατυπώνοντας ερωτήματα στους ομιλητές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση