HomeΣΠΟΡΑγροτικός Αστέρας ΑΟ Χανιά 2-0

Αγροτικός Αστέρας ΑΟ Χανιά 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αγροτικός Αστέρας υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή επικράτησε με 2-0 του ΑΟΧ, παραμένοντας αήττητος στην έδρα του. Αυτογκόλ του Θεολόγου το πρώτο τέρμα. Και δοκάρι οι νικητές

Ο προπονητής μπορεί να αλλάζει, αλλά το αλώβητο της έδρας όχι! Στο πρώτο ματς του Νίκου Καραμπετάκη στον πάγκο του, ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟΧ την Κυριακή  για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και παρέμεινε αήττητος για δέκατο ματς στην έδρα του.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Παντελής δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς του γύρισε την πλάτη και η τύχη, με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης να είναι αυτογκόλ του Θεολόγου.

Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του ματς και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο μισάωρο, όταν ο Γκέσιος είχε δύο φορές την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά τον έκοψε ο Αθανασίου.

Οι «σταχυοφόροι» συνέχισαν να κρατούν τα ηνία και διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι στο 38ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Αθανασίου στον Γκέσιο, αλλά το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όμως, ήταν το ιδανικό για τους γηπεδούχους έστω και από… σπόντα, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Θεολόγου.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με τον Τάι να απειλεί συνεχώς, αλλά τον Τριανταφυλλάκο να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 84’, όταν η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, τη νίκη «σφράγισε» ο Τάι στο 90’, όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πάτο σε ανατροπή του από τον Μηλιώτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Ημαθίας), με βοηθούς τους Αθανάσιο Παπαδάκη (Ημαθίας) και Αθανάσιο Κόλλια (Ηπείρου), ενώ τέταρτος ήταν ο Ιωάννης Πάνος (Ηπείρου).

Κίτρινες: 36’ Τριανταφυλλάκος, 64’ Πάτο – 13’ Λάσκαρης, 31’ Βασιλείου, 69’ Ηρακλής, 75’ Ζέρης, 89’ Μηλιώτης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Κουκόλης (13΄ Βαφέας), Γκότοβος, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Μέρντοβιτς (67΄ Ουνγιαλίδης), Πάτο, Γκέσιος (83΄ Φιλίπε).

ΑΟΧ (Νίκος Παντελής): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ντούμος (62΄ Μηλιώτης), Σταματής (87΄ Μέρο), Ρούνεϊ, Λάσκαρης, Θεολόγου (73΄ Δρίζης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση