HomeΣΠΟΡΟΦΗ ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός 1-0

ΟΦΗ ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη νίκη με 1-0 επί του ΑΟ Χανιά – Κισσαμικού πήρε το απόγευμα του Σαββάτου  ο ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Γεντί Κουλέ».

Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Πετράκης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, όταν στο 5′ ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Όγκμποε μετά από σέντρα του Κομεσίδη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 17′, καθώς ο Όγκμποε έκανε παράλληλη σέντρα για τον Μάρτος, που βρήκε δίχτυα με σουτ στην κίνηση.

Από την πλευρά του, ο ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός απείλησε στο 39′ με σουτ του Ποτουρίδη που έδιωξε ο Στρέζος, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Ντάγκρας στο 64′, το κοντινό πλασέ του οποίου έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Τέλος, στο 78′ ο Λεάλ βρήκε ωραία τον Μάνο, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Λαζαρίδη.

OΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς (46′ Λεάλ), Μάρτος (64′ Μάνος), Παπαστεριανός (46′ Πουρτουλίδης), Κομεσίδης, Όγκμποε, Κοιλιάρας (64′ Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (46′ Σιώπης) Ποτουρίδης (75′ Ρούσσος).

AO XANIA – KIΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Αρναούτογλου (78′ Σερβιλάκης), Βρεττός (60′ Σάλιακας), Γκίνη, Λεμονής, Μαρκοπουλιώτης, Ξυδάς (84′ Χαλκιαδάκης), Παντελάκης (84′ Ζιούπης), Ποτουρίδης (46′ Ντάγκρας), Τόλι (45′ Φουάσης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση