Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως μετά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας στο πηγάδι στα Μάλια όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα ξεκίνησαν σήμερα στις 10 το πρωί όταν ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου είναι τοποθετημένο το πηγάδι πήγε μαζί με συνεργείο καθαρισμού για να κάνουν εργασίες στον χώρο.

Κατά την διάρκεια των εργασιών αντίκρισαν μέσα στο πηγάδι έναν ανθρώπινο σκελετό! Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στην περιοχή και ξεκίνησε τις έρευνες. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος, Κώστας Λαγουδάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Σήφης Κανακουσάκης.

«Χτένισαν» όλη την περιοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες της αστυνομίας αφού απέκλεισαν την περιοχή ξεκίνησαν τις έρευνες οι οποίες είχαν διάρκεια έως τις 5 το απόγευμα όπου άρχισε να νυχτώνει.

Μέχρι τότε είχαν ήδη περισυλλέξει το 80% του ανθρώπινου σκελετού – συμπεριλαμβανομένου και του κρανίου. Μάλιστα, δίπλα στον σκελετό βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή αλλά και μία ζώνη.

Αύριο η συνέχεια των ερευνών

Όλα τα ευρήματα βρίσκονται στα χέρια των ιατροδικαστών του Ηρακλείου οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα ο σκελετός, πόσο καιρό βρίσκεται μέσα στο πηγάδι και ποια τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί θα πάνε, με το πρώτο φως της ημέρας, στα Μάλια προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες στην περιοχή.

Ψάχνουν τους φακέλους με τους αγνοούμενους

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ήδη έχουν βάλει στο… μικροσκόπιό τους όλους τους φακέλους με τους ανθρώπους που έχουν δηλωθεί αγνοούμενοι τα τελευταία χρόνια.

Συλλέγουν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να τα μεταφέρουν στους ιατροδικαστές για να δουν αν υπάρξει κάποια ταυτοποίηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση