HomeHL-CultureΣτο σανίδι ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης

Στο σανίδι ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης

Πρωταγωνιστής σε παράσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο σανίδι ο Αντώνης Βλοντάκης!

Ο πολίστας δοκιμάζει για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις του στην υποκριτική πρωταγωνιστώντας στην παράσταση Tres σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά που θα ανέβει στην Β’ Σκηνή του Θεάτρου Αλμα. Το νέο επαγγελματικό του βήμα τον έχει ενθουσιάσει και το γυναικείο κοινό αναμένει την παρουσία του επί σκηνής. Τον Αντώνη Βλοντάκη είδαμε και στο Just The Two of Us του Mega αλλά και στη σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1, σε ρόλο-έκπληξη. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου και ο πολίστας αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Στην σκηνή θα τον πλαισιώσουν οι: Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου και Γεωργία Σιακαβάρα.

Το Tres ανέβηκε για πρώτη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής στις 21 Μαρτίου του 2005, κι από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία: έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βασκικά, πολωνικά, πορτογαλικά και ελληνικά) κι έχει παρασταθεί, εκτός από την Ισπανία, στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ιταλία.

Αυτή την εποχή, το “Tres” παίζεται στην Ισπανία και την Αργεντινή, ενώ για τη σεζόν 2016-2017, έχουν προγραμματιστεί παραγωγές του έργου, εκτός από την Ελλάδα, στη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση