HomeHL-9Στο πλευρό των σπουδαστών του δημόσιου ΙΕΚ ο δήμος Αγίου Νικολάου

Στο πλευρό των σπουδαστών του δημόσιου ΙΕΚ ο δήμος Αγίου Νικολάου

Εξασφάλισε βιβλία για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαρκώς ανταποκρίθηκε ο Δήμος Αγίου Νικολάου – στο αίτημα Δ/νσης και των σπουδαστών του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Δημόσιου Ι.Ε.Κ που λειτουργεί στην πόλη – συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό ώστε να εξευρεθούν είδη ιματιοθήκης και άλλα χρηστικά μέσα που θα διευκολύνουν στο εξής την πρακτική άσκηση των σπουδαστών, αλλά και βοηθώντας ουσιαστικά στην αναπαραγωγή πολλαπλών αντιτύπων βιβλίων, καλύπτοντας ένα κόστος διόλου ευκαταφρόνητο, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για κάθε ελληνική οικογένεια.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/1) στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία του δημάρχου Αγίου Νικολάου , παραδόθηκαν τα βιβλία των σπουδαστών, στις εκπροσώπους τους, κ.κ. Βιβή Αρακαδάκη – Αγνή Γκρέγκορ, ενώ  ο κ. Ζερβός σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: » η Δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συνδράμει ουσιαστικά στα ζητήματα που ανακύπτουν στον εκπαιδευτικό χώρο- σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή- έχοντας τις περισσότερες φορές με το μέρος της, την πολύτιμη αρωγή επιχειρηματιών και συμπολιτών.

Είναι γεγονός ανέφερε, ότι κατανοούμε την δυσκολία των οικογενειών για την αγορά όλων εκείνων των μέσων που θα επιτρέψουν την εκπαίδευση των παιδιών τους, ωστόσο κυρίαρχα διακρίνουμε,  ενισχύουμε και στηρίζουμε την  βούληση όλων αυτών των ανθρώπων που ουσιαστικά επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο απασχόλησης τους, και ν΄αναδείξουν τις πραγματικές ικανότητες τους, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση