HomePost ItΤο πρόγραμμα «Οι ήρωες της Digea» στα σχολεία του Δήμου Αγίου Νικολάου

Το πρόγραμμα «Οι ήρωες της Digea» στα σχολεία του Δήμου Αγίου Νικολάου

Επισκέφθηκαν ειδικά σχολεία και δομές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας στήριξης των παιδιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος και στελέχη της εταιρείας Digea, επισκέφθηκαν ειδικά σχολεία και δομές του Δήμου Αγίου Νικολάου, προσφέροντας ατομικά δώρα στα παιδιά  & χρηστικά είδη στα σχολεία που τα φιλοξενούν.

Αναλυτικότερα, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, το Ειδικό Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείο και το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου.

dsc_0107

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους της Digea, ενώ τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Σχολικής Στέγης κ. Μαρία Γάλλου, η Σύμβουλος Γενικής Αγωγής κ. Μαρία Πρατσίνη, ο Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Μαμάκης και ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κ. Ιωάννης Νοβάκος.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, ευχαριστώντας για την πρωτοβουλία αυτή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Νίκο Μαστοράκη καθώς και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι τα παιδιά αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για το δήμο, εξαίροντας μάλιστα την Digea,για το κοινωνικό έργο που επιτελεί σ΄ όλους τους Δήμους της Ελλάδας – στις ευαίσθητες δομές της ειδικής εκπαίδευσης.

dsc_0103

Με την ευκαιρία της δράσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Νίκος Μαστοράκης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι ήρωες της Digea», έκανε γνωστό, ότι ξεκίνησε το 2018 με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο τη φροντίδα και την αγάπη μας. «Το δικό μας το μήνυμα – τόνισε – είναι  να μην μείνει κανένα παιδί στο σπίτι του, αλλά να συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επιπλέον να υπενθυμίσουμε στους γονείς, ότι δεν είναι μόνοι τους και στην δύσκολη προσπάθεια τους, έχουν κοντά τους την κοινωνία, αλλά και όλους όσους προσφέρουν τα ελάχιστα και αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικά δίπλα τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση