HomeΚΟΣΜΟΣΦυλάκιση 3 ετών στην εικονολήπτρια που είχε κλωτσήσει μετανάστη

Φυλάκιση 3 ετών στην εικονολήπτρια που είχε κλωτσήσει μετανάστη

Με αναστολή και επιτήρηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από ένα περίπου χρόνο ήταν όταν μια Ουγγαρέζα εικονολήπτρια καταγράφηκε να βάζει τρικλοποδιά σε μετανάστη που είχε στην αγκαλιά του το παιδί του στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία.

Η Πέτρα Λάζλο καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή υπό επιτήρηση. Το περιστατικό είχε σημειωθεί όταν κατέγραφε την είσοδο προσφύγων στα σύνορα και όταν είδε ένα άνδρα έχοντας στην αγκαλιά του το παιδί ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, τότε άπλωσε το πόδι της με αποτέλεσμα να τους βάλει τρικλοποδιά και να ανακόψει την πορεία τους.

Τότε, ο διαδικτυακός σταθμός N1TV, στον οποίο εργαζόταν και ο οποίος πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα Γιόμπικ, ανακοίνωσε ότι η εικονολήπτρια απολύθηκε λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει ότι η συμπεριφορά της εικονολήπτριας, έρχεται σε αντίθεση με τις κοινωνικές νόρμες. Ωστόσο, ο συνήγορός της υποστήριξε πως εκείνη προσπάθησε απλώς να προστατεύσει τον εαυτό της.

Τέλος, στο άκουσμα της απόφαση η Λάζλο ξέσπασε σε κλάματα, τονίζοντας ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της ενώ υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία μίσους προς το πρόσωπό της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση