HomeCity GuideΓεύμα Αγάπης στη Λότζια την ημέρα των Χριστουγέννων

Γεύμα Αγάπης στη Λότζια την ημέρα των Χριστουγέννων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

21 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το πρώτο Γεύμα Αγάπης, που διοργάνωσε η οικογένεια Καλαθάκη, το 1996 στη Λότζια, σε μία γιορτή που έγινε θεσμός για τα κοινωνικά δρώμενα του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης.

Όπως κάθε χρόνο, την ημέρα των Χριστουγέννων, από νωρίς το πρωί, θα στρωθεί το μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, για όλους τους Κρητικούς, που εκείνη την ημέρα στερούνται της χαράς, της οικογένειας, της στέγης και μιας ζεστής αγκαλιάς.

Δεκάδες σπουδαστές της Kappa Studies, οι σεφ και όλο το προσωπικό της Kappa Foods, θα δώσουν δυναμικό παρόν, θα ετοιμάσουν και θα παραθέσουν το Γεύμα Αγάπης, με εκλεκτά εδέσματα, τοπικά προϊόντα και εκλεκτά κρέατα, ενώ δε θα λείψουν και οι γνωστοί πια σε όλους, παραδοσιακοί λουκουμάδες με μέλι και σουσάμι.

Το Γεύμα Αγάπης θα πλαισιώσει μουσικά, η ορχήστρα της Κappa Studies, ενώ θα μοιραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε όλους τους απόρους.

Φυσικά, όλο αυτό το σπουδαίο έργο, δε θα λάμβανε χώρα, δίχως την αρωγή και τη στήριξη των εταιριών που συνεπικουρούν στις εθελοντικές και φιλανθρωπικές ενέργειες της οικογένειας Καλαθάκη.243

Διαφήμιση
Διαφήμιση