HomeΚΡΗΤΗΓεύμα Αγάπης την ημέρα των Χριστουγέννων από την Οικογένεια Καλαθάκη

Γεύμα Αγάπης την ημέρα των Χριστουγέννων από την Οικογένεια Καλαθάκη

Tην ημέρα των Χριστουγέννων στον προαύλιο χώρο της Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικογένεια Καλαθάκη, πιστή στο ραντεβού της εδώ και 26 χρόνια, θα διοργανώσει και φέτος το Γεύμα Αγάπης, την ημέρα των Χριστουγέννων στον προαύλιο χώρο της  Λότζια, σε μία γιορτή που έγινε θεσμός για τα κοινωνικά δρώμενα του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης.

Από νωρίς το πρωί, οι σπουδαστές της Kappa Studies μαζί με τους Chefs της Σχολής και το προσωπικό της Kalathakis Events, θα στρώσουν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, για όλους τους συμπολίτες μας που εκείνη την ημέρα στερούνται της χαράς, της οικογένειας, της στέγης και μιας ζεστής αγκαλιάς.

archio-lipsis

Το Γεύμα Αγάπης, το οποίο θα πλαισιώνεται μουσικά, θα υποδεχθεί με χαρά όλους όσοι θέλουν να παρευρεθούν και να γιορτάσουν με τα μέλη της οικογένειας Καλαθάκη τη μέρα αυτή στις 11 π.μ.

Την οικογένεια Καλαθάκη συνδράμουν στη διοργάνωση του Γεύματος Αγάπης οι εταιρείες Αλεξάκη, Βοθύλια, Ζωγραφάκη και Ζηδιανάκη με την ευγενική χορηγία νερού, κρασιού και αναψυκτικών.

Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Καλαθάκη Ιάσμη στο τηλέφωνο 6948 369495 ή απαντώντας στο e-mail: [email protected] .

Διαφήμιση
Διαφήμιση