Το supermarketnow αποτελεί μια νέα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη, να πραγματοποιήσει με ευκολία τα ψώνια του σουπερμάρκετ online και να τα παραλάβει με ταχύτητα στο χώρο και στο χρόνο που επιθυμεί. Η υπηρεσία λειτουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αυτό το επιχειρηματικό και τεχνολογικό μοντέλο, ξεκινώντας από τα Χανιά της Κρήτης.

Η ομάδα νέων μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης πίσω από το supermarketnow, έχει ως όραμα να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα μετατρέποντας τα ψώνια σε μια ευχάριστη διαδικασία. Με τη χρήση του supermarketnow οι καταναλωτές όχι μόνο κάνουν με ευκολία τα ψώνια τους αλλά προσφέρουν στήριξη σε ένα συμπολίτη τους, καθώς οι προσωπικοί βοηθοί αγοράς είναι άτομα που εργάζονται ώστε να συμπληρώσουν το εισόδημα τους.

Σαν καινοτόμα υπηρεσία βοηθά και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δημιουργώντας έναν ηλεκτρονικό χώρο προβολής των προϊόντων τους και ένα νέο δίκτυο διανομής, στηρίζοντας έτσι παραγωγικά την τοπική οικονομία. Με τo supermarketnow, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα του σουπερμάρκετ, χωρίς να ταλαιπωρείται με αναμονή στα ταμεία, ή να καθυστερεί διανύοντας αποστάσεις για εύρεση πάρκινγκ, εξοικονομώντας χρήμα αλλά και πολύτιμο ελεύθερο χρόνο.

Τα ψώνια με το supermarketnow, παραδίδονται ακόμα και σε 1 ώρα, με κόστος υπηρεσίας από 2,90 ευρώ, ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας. Το Supermarketnow, προσκαλεί το κοινό να επισκεφθεί το website http://supermarketnow.gr/ ώστε να κάνει τα ψώνια του με ευκολία και άνεση από το σπίτι, τη δουλειά, ακόμα και καθ’όδον, επιλέγοντας το αγαπημένο του σουπερμάρκετ και τα προϊόντα που προτιμά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση