HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο ο οργανωτικός γραμματέας της ΔΟΕ Τριαντάφυλλος Οικονόμου

Στο Ηράκλειο ο οργανωτικός γραμματέας της ΔΟΕ Τριαντάφυλλος Οικονόμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται ο οργανωτικός γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Τριαντάφυλλος Οικονόμου, ο οποίος θα παραστεί στη συνέλευση του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Νομού  Ηρακλείου  «Νίκος Καζαντζάκης».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

«Το  Διοικητικό  Συμβούλιο του  Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Νομού  Ηρακλείου ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄, έχοντας υπόψιν την ήδη αρνητική  κατάσταση που έχει  διαμορφωθεί  στο  χώρο της  εκπαίδευσης με τις  αλχημείες της  πολιτικής  ηγεσίας  του  Υπουργείου Παιδείας και τη συρρίκνωση του δημόσιου σχολείου, που πλήττουν ανεπανόρθωτα την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποφάσισε να συγκαλέσει Τακτική Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11,12,13 και 26 του Ν. 1264/82 και των άρθρων 15,27,30,31,34,35,36 και 37 του Καταστατικού μας, καλούμε τους εκπαιδευτικούς, μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη  25  Οκτωβρίου και ώρα 5.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Παλαιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου

με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μανώλη Μπελαδάκη
  • Ενημέρωση από τον εκπρόσωπο και οργανωτικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε., κ. Τριαντάφυλλο Οικονόμου
  • Προγραμματισμό δράσης και δραστηριοτήτων για την  νέα συνδικαλιστική χρονιά.
  • Συζήτηση πάνω στα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο και διαμόρφωση θέσης του  Συλλόγου στα κορυφαία ζητήματα.
  • Εγγραφή νέων μελών.
  • Ενημέρωση από την ομάδα «Νηπιαγωγώντας» για τα  προβλήματα των Νηπιαγωγών.

Σε  μια  εποχή  κρίσιμη, όπου τα πάντα κινούνται  στο βωμό της εξοικονόμησης προσωπικού και  το Υπουργείο Παιδείας  «κατεβάζει» τον πήχη των προσδοκιών της εκπαίδευσής,  ο  ρόλος  του  συνδικαλιστικού  κινήματος είναι κρίσιμος  και  απαιτείται  να  ξαναβρεί  την χαμένη  αξιοπιστία  του, την  μαζικότητα  του  και  την  δυναμική  του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση