HomeΚΟΣΜΟΣΟλάντ για Γκαγιέ: Εκείνη θέλει να παντρευτούμε εγώ όμως όχι

Ολάντ για Γκαγιέ: Εκείνη θέλει να παντρευτούμε εγώ όμως όχι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί σήμερα για τη ζωή του Γάλλου προέδρου , υπό τον τίτλο: «Un président ne devrait pas dire ça» (Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε ποτέ να το πει αυτό) αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές της ζωής του. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι επιμένει στο εργένικο καθεστώς…

Αν και η επίσημη ερωμένη του Γάλλου προέδρου δεν έχει πρόβλημα να φορέσει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί , ο Ολάντ αποφεύγει να δεσμευτεί.

«Αυτή είναι μια όμορφη γυναίκα», «ένα καλό κορίτσι», «είναι αξιοθαύμαστη …  επέδειξε απόλυτη διακριτικότητα στην ιστορία με την Βαλερί Τριερβελέρ», είπε ο Ολάντ στους δύο δημοσιογράφους που υπογράφουν το βιβλίο.

Ο Ζεράρ Νταβέτ και ο Φαμπρίς Λομ είναι οι συγγραφείς του βιβλίου και δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Le Monde».

Πάντα πολύ διακριτικός σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους ουδέποτε είχε  εκφραστεί για τη σχέση του που έχει με την Γαλλίδα ηθοποιό από τις «αρχές του 2013».

«Η Ζουλί προσπαθεί να έχει τη ζωή της , όμως δεν είναι εύκολο», υποστηρίζει ο Γάλλος πρόεδρος.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας , ο Ολάντ απάντησε : «Όχι δεν θα το έλεγα».

Όσο για τις νυχτερινές συναντήσεις του με την Γαλλίδα ηθοποιό στην περίφημη «Rue du Cirque» στο Παρίσι, o Φρανσουά Ολάντ παραδέχεται ότι αυτό συνολικά έγινε δώδεκα φορές.

Και στην ερώτηση αν θα επισημοποιήσει τη σχέση αυτή, ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχεται ότι η Γκαγιέ  θα το ήθελε αλλά ο ίδιος αρνείται:

«Δεν θα υπάρξει επισημοποίηση», υπογραμμίζει ο Γάλλος πρόεδρος. Όσο για την Βαλερί Τριερβελέρ , ο Ολάντ είπε ότι έχει εμμονή με την Σεγκολέν, την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Λίγους μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, στις 450 σελίδες του βιβλίου αναφέρεται επίσης ότι, σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017 περάσει ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών, Νικολά Σαρκοζί και η ηγέτης του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου», Μαρίν Λεπέν, ο Ολάντ θα ψήφιζε τον τέως πρόεδρο της Γαλλίας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση