HomeΚΡΗΤΗΣτηρίζουν τους συναδέλφους τους που έμειναν χωρίς δουλειά…λόγω έξωσης

Στηρίζουν τους συναδέλφους τους που έμειναν χωρίς δουλειά…λόγω έξωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη συμπαράσταση τους προς τους συναδέλφους τους, οι οποίοι έμειναν από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς δουλειά εκφράζουν οι εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος” στο Ηράκλειο, μετά το λουκέτο που μπήκε στο υποκατάστημα του Μαρινόπουλου στο Κουμπέ Ρεθύμνου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Εμείς η συντριπτική πλειοψηφία των απλών Εργαζομένων των καταστημάτων Μαρινόπουλος της πόλεως Ηρακλείου σχετικά με την βίαιη έξωση που δέχτηκαν οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ εργαζόμενοι από το Ρέθυμνο δηλώνουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πού βιώνετε.

Κατανοούμε τις ώρες αγωνίας πού περνάτε αποβάλλοντας σας από το σπίτι σας & την ψυχολογία εσάς & των μελών από τις οικογένειες σάς. Είναι δύσκολο για εσάς όταν όλη η εταιρία μας, βλέπει μία ακτίνα φωτός, μια σανίδα σωτηρίας να προβάλει στις 21 Σεπτεμβρίου, εσείς να μαζεύεται να προσωπικά σάς αντικείμενα από το σπίτι σάς & να βλέπετε να ξηλώνουν την Εξωτερική Επιγραφή του καταστήματος σας.

Στηρίζουμε τον συμπολίτη μας & Διευθυντή τού καταστήματος γνωρίζοντας το επαγγελματικό του ήθος & πως οι ομάδες τού από τα καταστήματα που έχει περάσει στηρίζουν τις κατά τόπους τοπικές κοινωνίες.

Είμαστε αντίθετοι στις πράξεις Αθεμίτου Ανταγωνισμού από την Χανιώτικη Τοπική αλυσίδα ΙΝΚΑ που ενώ κυοφορείται σχέδιό εξυγίανσης από την εταιρία μας & την εταιρία Σκλαβενίτης εξασφαλίζοντας όλα τα ενοίκια στους Ιδιοκτήτες, η Ένωση Ρεθύμνης & η Χανιώτικη αλυσίδα ΙΝΚΑ υπέγραψαν προσύμφωνο & νέο μισθωτήριο για το εν λόγο ακίνητο.

Καταδικάζουμε τα εμπορικά παιχνίδια & τα ύπουλα συμφέροντα των εταιριών & των μεγαλοστελεχών τους μη λαμβάνοντας υπόψη τους απλούς εργαζόμενους σε συνάρτηση με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που έχει η χώρα τα τελευταία χρόνια & την αρνητική τάση στην επιχειρηματικότητα στην χώρα μας.

Συνάδελφοι από το Ρέθυμνο, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΊΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η ανωτέρω επιστολή Αφορά Εργαζόμενους από τα καταστήματα του Ηρακλείου:

031 ΥπερΜάρκετ Λ. Παπανδρέου ( 113 Άτομα ) Μ277 Αλικαρνασσού Λεωφόρος Καζαντζίδη ( 54 Άτομα ) Μ146 Κνωσού & Αλεξανδρείας ( 45 Άτομα ) Μ126 Κυκλάδων ( 24 Άτομα ) Μ127 Μινωός ( 20 Άτομα ) Μ125 Ιερολοχιτών & Σμπώκου ( 18 Άτομα )»

Διαφήμιση
Διαφήμιση