HomeΚΡΗΤΗΑπό την Κρήτη… στη Ρόδο αστυνομικοί ενόψει της “Συνόδου για την Ειρήνη και την Ασφάλεια”

Από την Κρήτη… στη Ρόδο αστυνομικοί ενόψει της “Συνόδου για την Ειρήνη και την Ασφάλεια”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκάδες αστυνομικοί από το Ηράκλειο και εκατοντάδες από ολόκληρη την Κρήτη πρόκειται να βρεθούν στο νησί της Ρόδου, όπου θα λάβει χώρα η “Σύνοδος για την Ειρήνη και την Ασφάλεια” στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Από το Ηράκλειο θα μεταβούν στη Ρόδο περίπου 40 αστυνομικοί, ενώ ο αριθμός των ενστόλων που θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας για τη σύνοδο θα φτάσει τους 270 από ολόκληρο το νησί.

Στη σύνοδο θα συμμετάσχουν εφτά Υπουργοί Εξωτερικών από κράτη της Ευρωπαικής Ένωσης, αλλά και εφτά από τις αραβικές χώρες.

Οι αστυνομικοί από την Κρήτη πρόκειται να ενισχύσουν τα αστυνομικά μέτρα, που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΛ.ΑΣ. της Ρόδου για την ασφάλεια των υψηλών προσκεκλημένων της Συνόδου.

Για την προετοιμασία της Συνόδου και για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δήμο, παρουσία στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών, της Αστυνομίας και της Περιφέρειας.

«Ευελπιστούμε η συνάντηση αυτή, εφ’ όσον επιτευχθεί συμφωνία, να μείνει στην ιστορία ως η συμφωνία της Ρόδου» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση