HomeΣΠΟΡΠλατανιάς Εργοτέλης 4-2

Πλατανιάς Εργοτέλης 4-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Χανιώτες επιβλήθηκαν της ομάδας του Χατζηνικολάου με 4-2

Πέρασε το τεστ με επιτυχία… Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Πλατανιάς έδειξε αρκετά καλά στοιχεία νικώντας το απόγευμα του Σαββάτου (3/9) με 4-2 τον Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Παράσχος δοκίμασε το σχήμα που ετοιμάζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Αποστολόπουλος ήταν δεξί μπακ έχοντας μπροστά του τον Τσουράκη, ο Μανούσος ήταν αριστερά, ενώ φορ αγωνίστηκε ο Γιακουμάκης.

Οι Χανιώτες δυσκολεύτηκαν να βρουν διαδρόμους για να ανοίξουν το σκορ, αλλά τελικά τα κατάφεραν στο 45′. Ο Τσουράκης εκτέλεσε φάουλ, ο Γκνιάτιτς έκανε το γύρισμα για τον Γιακουμάκη και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 51′ Μενδρινός και Αποστολόπουλος συνδυάστηκαν ωραία, ο Στεφανάκος απέκρουσε το σουτ του δεύτερου, αλλά στην επαναφορά σκόραρε ο Μανούσος. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν ο Μανούσος εκείνος που έβγαλε τη σέντρα και ο Αποστολόπουλος με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

Στα επόμενα λεπτά προσπάθησε ο Εργοτέλης να βρει κάποιο γκολ και είχε δύο καλές στιγμές με τον Λεάλ και μία στο 83′ με τον Καϊμακαμούδη. Τελικά στο 86′ έγινε το 4-0 με τον Τσουράκη να βρίσκει δίχτυα με κοντινή προβολή.

Κάπου εκεί κατέβασαν ταχύτητα οι ποδοσφαιριστές του Παράσχου και στο 87′ ο Μανουσάκης από κοντά μείωσε σε 4-1. Τρία λεπτά μετά ο Καϊμακαμούδης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46′ Κοκκαλάς), Βάντερσον, Καρυπίδης (66′ Κάργας), Μπανανά (66′ Πριντέτα), Στανισάβλιεβιτς (66′ Μουνάφο), Γκνιάτιτς (66′ Ντεβέσα), Μανεδρινός (66′ Ντίνας), Αποστολόπουλος (66′ Σκουλουδάκης), Μανούσος (66′ Παπανικολάου), Τσουράκης (66′ Ηλιάδης), Γιακουμάκης (66′ Ντιλαβέρ).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος (74′ Βασιλειάδης), Καρράς, Τσουμάγκας (89′ Πολυχρονάκης), Τζανής (48′ Κολόκας), Δημήτρης (89′ Σηφάκης), Ρουσάκης, Μισέλ (62′ Βογιατζής), Καλέ, Λεάλ (78′ Λυδάκης), Κοιλιάρας (62′ Πόι), Κατσικοκέρης (66′ Καϊμακαμούδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση