HomeΚΡΗΤΗΜπάχαλο με τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας – Συζητήσεις και παρεμβάσεις

Μπάχαλο με τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας – Συζητήσεις και παρεμβάσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα… μπάχαλο έχει δημιουργηθεί στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου καθώς σύμφωνα με μία νομοθετική ρύθμιση 47 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά.

Ατό προέκυψε μετά την υπογραφή του άρθρου 12 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου της 30ης Δεκεμβρίου του 2015 που είχε ως αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι να μείνουν χωρίς δουλειά καθώς δεν ανανεώηκε η σύμβαση εργασίας τους.

Σύσκεψη στον δήμο Ηρακλείου

Αύριο στις 10 το πρωί αναμένεται να γίνει σύσκεψη στο δήμο Ηρακλείου παρουσία του δημάρχου, του προέδρου του ΕΚΗ,, των 47 εργαζομένων αλλά και τους βουλευτές και φορείς του τόπου προκειμένου να αναζητηθεί άμεσα λύση.

Παρέμβαση Μιχελογιαννάκη

Παράλληλα, σήμερα το πρωί, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης επικοινώνησε με το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με την εξυπηρέτηση  των αναγκών  του τομέα  καθαριότητας  και του προβλήματος  που έχει πρόκυψει.

«Είναι αδιανόητο η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου να χάσει ξαφνικά δεκάδες εργαζομένους από το δυναμικό της, οφείλουμε να πράξουμε άμεσα και να δώσουμε λύση. Η ως άνω διάταξη πρέπει να συμπεριλάβει και όσους προσλήφθηκαν εντός του 2016 βάση της ίδιας προκήρυξης», τόνισε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση