HomeΣΠΟΡΙστιοπλοΐα: Μαντής και Καγιαλής παραμένουν ζωντανοί για το μετάλλιο

Ιστιοπλοΐα: Μαντής και Καγιαλής παραμένουν ζωντανοί για το μετάλλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 6η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνω βρήκε τους Παναγιώτη Μαντή και Παύλος Καγιαλή στην 3η θέση στην κατηγορία 470 στην ιστιοπλοΐα και οι ελπίδες για ένα μετάλλιο παραμένουν ζωντανές.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην πρώτη θέση στην 3η ιστιοδρομία και στην πέμπτη θέση στην 4η ιστιοδρομία. Μετά την παρουσία του στην 6η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, βρέθηκε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς ποινής, ενώ προηγούνται Κροατία και Αυστραλία.

Ελπίδες για μετάλλιο διατηρεί όμως και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης. Στην 7η ιστοδρομία τερμάτισε στην 5η θέση, στην 8η τερμάτισε όγδοος ενώ στην 9η τερμάτισε στη 12η θέση, κάτι που είχε ως συνέπεια να πέσει στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και ενώ απομένουν τρεις ιστιοδρομίες.

Στην ιστιοδρομία στα FINN, Ο Γιάννης Μιτάκης έχασε έδαφος μετά την 5η και 6η ιστιοδρομία όπου τερμάτισε 13ος και 12ος αντίστοιχα. Βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις των μεταλλίων.

Αρκετά χαμηλά έπεσε και η Αγγελική Σκαρλάτου, η οποία έπεσε στην 17η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση εννέα ιστιοδρομιών.

Τέλος στα Nacra 17, οι πρώτες έξι ιστιοδρομίες βρήκαν το ελληνικό πλήρωμα αποτελούμενο από την Μπεκατώρου και τον Πατενιώτη στην 14η θέση αφού στην τελευταία ιστιοδρομία της μέρας, βρέθηκε στην 11η θέση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση