HomeΕΚΛΟΓΕΣΕκλογές 2023: Ένταση σε εκλογικό κέντρο στο Ρίο – Πιάστηκαν στα χέρια

Εκλογές 2023: Ένταση σε εκλογικό κέντρο στο Ρίο – Πιάστηκαν στα χέρια

Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό τμήμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφηκαν σε εκλογικό κέντρο στο Ρίο Πατρών το απόγευμα της Κυριακής (21/5). Λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες για τις εκλογές 2023, σημειώθηκε επεισόδιο, με πρωταγωνιστές μία μητέρα με το παιδί της και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, όλα ξεκίνησαν, όταν μια γυναίκα πήγε στο εκλογικό κέντρο -το δημοτικό σχολείο Ρίου- λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, μαζί με την κόρη της και αφού η νεαρή πήρε στα χέρια της τα έντυπα για να ψηφίσει, σχεδόν μπήκαν μαζί της κάτω από το παραβάν.

Η μητέρα έγινε αντιληπτή και μέλος της εφορευτικής επιτροπής, της επεσήμανε ευγενικά πως δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο κάτι τέτοιο και πως αν το επιθυμούσε, να περάσουν έξω να μιλήσουν (μητέρα και κόρη) και ύστερα μόνη της η νεαρή να ψηφίσει.

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, στη μητέρα της νεαρής κοπέλας δεν φάνηκε να της αρέσει ο τρόπος του μέλους της επιτροπής και την προκάλεσε εμφανώς εκνευρισμένη.

Η γυναίκα που ανήκε στην εφορευτική επιτροπή δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στην μητέρα για παραβίαση του νόμου, ενώ τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται ακόμη πιο πολύ.

Στην συνέχεια και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, ο καυγάς έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις, όπου ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα εκτός από τις δύο γυναίκες.

Υβριστικές κουβέντες, και σε μεγάλο βαθμό ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στο εκλογικό κέντρο, μέχρι που στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις γυναίκες, με τη μια να φωνάζει πως δέχθηκε επίθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση