HomeΚΡΗΤΗΚορυφώνεται η αγωνία για τα δύο άτομα που αγνοούνται στο Ηράκλειο

Κορυφώνεται η αγωνία για τα δύο άτομα που αγνοούνται στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η αγωνία συγγενών και φίλων για τα δύο άτομα που αγνοούνται στο Ηράκλειο τον ηλικιωμένο Γιώργο Σεφέρογλου και την 19χρονη κοπέλα. Μέχρι στιγμής χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τους, με αποτέλεσμα οι συγγενείς των δύο ατόμων να περνούν δύσκολες ώρες.

Ο 70χρονος Γιώργος Σεφέρογλου, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μασταμπά την 1η Αυγούστου και έκτοτε η τύχη του αγνοείται. Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για τον εντοπισμό του είναι συνεχείς, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως κινητοποιήθηκε ακόμη και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που «χτένισε» τις περιοχές του Μαραθίτη και του Κορακοβουνίου, καθώς είχαν υπάρξει πολλές αναφορές πολιτών για την παρουσία του κ. Σεφέρογλου στο σημείο.

Εξάλλου, χθες, οι συγγενείς της 19χρονης κοπέλας δήλωσαν επίσημα την εξαφάνισή της στις αρχές, θέτοντας σε νέο συναγερμό την ΕΛΑΣ, την Πυροσβεστική και πολλούς εθελοντές που συμμετέχουν στην προσπάθεια.

Η 19χρονη κοπέλα, έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή της Χρυσοπηγής την περασμένη Δευτέρα 1η Αυγούστου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Ο πατέρας της κατήγγειλε την εξαφάνιση χθες στην αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι.

Η 19χρονη έχει καστανά μάτια και μαλλιά είναι ύψους 1,65 μ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση