HomeΚΡΗΤΗΠληθαίνουν οι επιθέσεις αδέσποτων σε ανθρώπους στην Ιεράπετρα

Πληθαίνουν οι επιθέσεις αδέσποτων σε ανθρώπους στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόβλημα χωρίς λύση φαίνεται πως είναι το θέμα με κάποια επιθετικά αδέσποτα στην Ιεράπετρα. Οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην Αστυνομία το τελευταίο διάστημα είναι δεκάδες ενώ σχεδόν καθημερινά είναι και τα περιστατικά που αναφέρονται στο Ράδιο Λασίθι.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην περιοχή του Περιφερειακού κοντά στα Lidl, στην περιοχή του Βουζουνεράκειου αλλά και στην πλατεία της παραλίας που εκεί το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο αφού οι επιθέσεις γίνονται σε παιδιά που έχουν πάει για παιχνίδι. Ειδικά για το τελευταίο σημείο οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες και ανήσυχοι γονείς μιλούν για ένα συγκεκριμένο σκυλί που γυρνάει στην περιοχή και έχει κάνει τις επιθέσεις.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε για άλλη μια φορά για το θέμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαδοπετράκης ο οποίος με όσα είπε φάνηκε πως λύση σύντομα δεν πρόκειται να δοθεί. Και αυτό γιατί μόλις χθες το ελεγκτικό συνέδριο ακύρωσε τις ήδη προγραμματισμένες παρεμβάσεις που είχε αποφασίσει να κάνει ο Δήμος σχετικά με τον κτηνίατρο που θα ήταν υπεύθυνος για την περισυλλογή των αδέσποτων που κρίνονται επικίνδυνα , μια εξέλιξη αρνητική που όμως θα μπορούσε να φέρει σύντομα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όπως είπε ο κ. Παπαδοπετράκης ο Δήμος θα πρέπει πλέον να βρει άλλο τρόπο για την απομάκρυνση επιθετικών αδέσποτων χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμα πως θα γίνει αυτό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση