HomeΚΡΗΤΗ«Φρούριο» και σήμερα το κέντρο του Ηρακλείου – Κλειστοί δρόμοι, αυξημένα μέτρα

«Φρούριο» και σήμερα το κέντρο του Ηρακλείου – Κλειστοί δρόμοι, αυξημένα μέτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη ημέρα το κέντρο του Ηρακλείου παραμένει ένα… φρούριο εξαιτίας της παρουσίας των Προκαθήμενων των Ορθοδόξων Εκκλησιών στην πόλη.

Από χθες έχουν τεθεί σε ισχύ τα αυξανόμενα μέτρα της αστυνομίας αλλά και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αναμένεται να λήξουν σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν τις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίζεις για σήμερα:

Στη Λ. Δουκώς Μποφώρ Δήμου Ηρακλείου, από τη συμβολή αυτής με τη Λ. Ικάρου έως τη συμβολή με τη Λ. Νεάρχου, και δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και ταυτόχρονη αντίθετη μονοδρόμηση σε σχέση με την υφιστάμενη προβλεπόμενη ροή των οχημάτων, στο τμήμα αυτό, εφόσον απαιτηθεί έως τις 10 το πρωί.

Στην Λ. Καλοκαιρινού Δήμου Ηρακλείου και στις δύο κατευθύνσεις των οχημάτων, από την Πλ. Ν.Φωκά έως τη συμβολή με τις οδούς Γιαμαλάκη και Αγίου Μηνά έως τις 3 το μεσημέρι.

Στην οδό Αγίου Μηνά Δήμου Ηρακλείου, από το ύψος της συμβολής αυτής με τη Λ. Καλοκαιρινού, έως τη συμβολή με την οδό 1821, και της οδού Γιαμαλάκη Δήμου Ηρακλείου από το ύψος της συμβολής αυτής με τη Λ. Καλοκαιρινού, έως τη συμβολή με τη Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου έως τις 3 το μεσημέρι.

Επιπλέον τονίζεται ότι :

  • Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και η αντίθετη μονοδρόμηση της οδού Αγίου Μηνά Δήμου Ηρακλείου, από το ύψος της συμβολής αυτής με τη Λ. Καλοκαιρινού, έως τη συμβολή με την οδό 1821 και της οδού Γιαμαλάκη Δήμου Ηρακλείου από το ύψος της συμβολής αυτής με τη Λ. Καλοκαιρινού, έως τη συμβολή με τη Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου έως τις 3 το μεσημέρι.

Για την πραγματοποίηση της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, θα απαιτηθεί η εκτροπή της κυκλοφορίας από τη συμβολή των οδών Καλοκαιρινού και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και η απαγόρευση κίνησης από Χανιόπορτα προς τη Λ. Καλοκαιρινού.

Δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης της Πλατείας Πάπα Αλεξάνδρου Δήμου Ηρακλείου έως τις 3 το μεσημέρι.

Τυχόν σταθμευμένα αυτοκίνητα θα μετακινούνται με το γερανοφόρο όχημα του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση